Percheziţii ale poliţiştilor ploieşteni la persoane bănuite de furturi din mașini. Opt percheziții sunt făcute de către poliţişti din Prahova, sprijiniţi de colegi din Giurgiu, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, în Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda ,,înţepare roţi”. Trei persoane vor fi aduse pentru audieri.

La data de 21 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti efectuează 8 percheziţii în judeţul Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de tentativă de furt şi furt.

Percheziţii ale poliţiştilor ploieşteni la persoane bănuite de furturi din mașini. Din cercetări a reieşit că, la data de 10 mai a.c., persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o maşină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înţepat anvelopele acestui autoturism.

De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea mai multor furturi, în judeţul Giurgiu.

Percheziţii ale poliţiştilor ploieşteni la persoane bănuite de furturi din mașini. Totodată, trei persoane vor fi aduse la sediul Poliţiei Ploiești, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acţiune participă şi jandarmi.

Articolul precedentBărbat, decapitat de tren, la Măneciu, în Prahova
Articolul următorUn tânăr liberal din Prahova, mesaj de susținere pentru Ludovic Orban: Nu vom adera la mesajele lansate de anumiți “membri liberali” care vor cu orice preț să pună mâna pe partid
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.