Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat joi trei percheziții pe raza Municipiului Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie calificată. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.  Prahova au efectuat joi trei percheziții pe raza Municipiului Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie calificată. Trei mandate de aducere au fost puse în executare. 

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 3/4 Octombrie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns într-un imobil situat pe raza localității Boldești-Scăieni, în interiorul căruia se aflau trei persoane, iar de la una dintre acestea ar fi sustras o sumă de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 14.000 de lei.

În urma acestor percheziții, trei persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

La percheziții au participat și lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

Articolul precedentCătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: Avem nevoie de un guvern constituit rapid
Articolul următorTIR cuprins de flăcări pe DN1, în zona localității Comarnic