Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează patru percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat. Un mandat de aducere va fi pus în executare.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Ploiești efectuează patru percheziții la locuințele unor persoane din municipiul Ploiești, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, pe perioada acestui an, persoanele bănuite ar fi săvârșit trei infracțiuni de furt calificat, apelând la metoda ,,pomana”. Prin această metodă, aceștia ar fi sustras mai multe sume de bani și bijuterii.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 7.000 de lei. O persoană va fi adusă la sediul poliţiei pentru audieri.

Articolul precedentTrafic închis pe DN1D, timp de două săptămâni, la trecerea la nivel cu calea ferată de la Albești Paleologu
Articolul următorPoliţiştii din Câmpina au descins la hoţii din Brăila
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.