În această dimineață, poliţiştii prahoveni au efectuat 11 percheziţii pe raza județului Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. 10 mandate de aducere au fost puse în executare.

La data de 9 iulie, poliţişti din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. 9 percheziții au avut loc în Municipiul Ploiești, una în comuna Bărcănești, județul Prahova și una în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov.

Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie, persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din Municipiul Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile.

De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: săbii, cuțite, bâte, topoare, precum și două pistoale tip air-soft.

Zece persoane au fost aduse la audieri.

Articolul precedentMotociclistă în vârstă de 27 de ani, moartă într-un accident la ieşirea de pe A3, spre Ploieşti
Articolul următorScandal monstru pe tema salubrității între un director din Primăria Ploiești și primarul Dobre