Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează, sâmbătă dimineața, 18 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului 2019, persoanele bănuite ar fi desfășurat activități de preluare, desfacere, deținere, depozitare și vânzare de țigarete, cunoscând că acestea proveneau din contrabandă.

Perchezițiile se desfășoară pe raza județului Prahova, în Municipiul Ploiești și localitățile Mizil, Florești, Lipănești și Măgureni .26 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri.

Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic și operațional al Brigăzii de Operațiuni Speciale Ploiești. La acțiune participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Articolul precedentFOTO Coiful din aur de la Cotofenesti, a revenit pentru o zi în Prahova
Articolul următorFOTO| Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.