Polițiștii din Prahova efectuează 2 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt din locuință. 3 persoane vor fi aduse la audieri.

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii din Prahova efectuează 2 percheziții în Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea unui furt prin ,,metoda împrietenirea”.

Din cercetări au rezultat indicii că, în luna octombrie a.c., persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să-l ajute pe păgubit, care se afla în stare de ebrietate, s-ar fi împrietenit cu acesta și ar fi pătruns în locuință..

Ulterior, i-ar fi distras atenția și i-ar fi sustras mai multe bunuri și bani. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 4 500 de lei.

3 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La activități participă și jandarmi.

Articolul precedentZiua 3- Incendiul de la depozitul Urban ICIM nu a fost lichidat | VIDEO
Articolul următorTrafic blocat pe DN 1, la Sinaia, în urma unui accident rutier
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.