Polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 4 percheziții, la un complex de servicii și la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului. 15 persoane au fost aduse pentru audieri.

La data de 30 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat 4 percheziții în Ploiești, la un complex de servicii și la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului curent, persoanele în cauză, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi pus în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală sau morală a mai multor minori, prin măsuri sau tratamente de orice fel.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități au participat și jandarmi.

Articolul precedentPrimarul PSD din Prahova implicat într-un scandal sexual, propus pentru suspendare din partid | VIDEO
Articolul următorCJSU Prahova a stabilit măsurile care vor fi aplicate în sezonul rece | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.