Percheziții, joi dimineață, la hoții de lemne din Prahova. Mai multe persoane, duse la audieri. Poliţiştii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fac, joi dimineaţă, mai multe percheziţii la  locuinţele unor persoane bănuite de sustragere şi tăiere ilegală de material lemnos. Percheziţiile au loc la Câmpina şi Vălenii de Munte, iar opt persoane vor fi aduse la audieri.

Poliţiştii din Câmpina fac patru percheziţii în comuna Şotrile, la persoane bănuite de sustragere şi tăiere ilegală de material lemnos. În același timp, poliţiştii din Vălenii de Munte fac nouă percheziţii în comuna Ceraşu, la persoane bănuite tot de sustragere şi tăiere ilegală de material lemnos

Percheziții, joi dimineață, la hoții de lemne din Prahova. Mai multe persoane, duse la audieri. Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2017 – martie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept şi sustras material lemnos din fondul forestier naţional – pădure proprietate particular.

Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din zonă.

La percheziții participă și jandarmii, iar nouă suspecți vor fi aduși la sediul Poliției pentru audieri.

Articolul precedentPloieștenii se revoltă: Salvați spitalul CF Ploiesti !
Articolul următorOperațiunea “Ziua Z” a speriat și infractorii din Prahova