Zece percheziții au loc în comuna Cerașu la persoane bănuite de infracțiuni silvice. Opt persoane vor fi aduse cu mandat la sediul Poliției pentru audieri. Perchezițiile sunt făcute de către polițiștii din Vălenii de Munte, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române

La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte efectuează 10 percheziții, la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. Toate descinderile au loc în comuna Cerașu.

Din cercetări, a rezultat că, începând cu luna septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi tăiat, fără drept, și sustras material lemnos din fondul forestier privat din zona comunei Cerașu. Ulterior, materialul era vândut ca lemn de foc către alte persoane din localitate, precum și din comunele învecinate.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.  8 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea este desfășurată cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul I.J.P. Prahova și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La activități participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Articolul precedentCaravana “Moromeții 2” ajunge la Ploiești, cu o proiecție de gală
Articolul următorInformații false în documente aflate oficial în mapele consilierilor locali la Ploiești! FOTO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.