Polițiștii din Prahova efectuează 14 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni silvice. 5 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

La data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte și secțiilor rurale arondate, sprijiniți de luptători de acțiuni speciale, efectuează 14 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Descinderile au loc în comunele Posești, Cerașu, Starchiojd, Bătrâni și Drajna.

Percheziții la hoții de lemne de la Posești, Cerașu, Starchiojd, Bătrâni și Drajna

În urma cercetărilor, a rezultat faptul că, începând cu luna martie, persoanele în cauză ar fi tăiat, fără drept, și sustras, în repetate rânduri, arbori din fondul forestier național – pădure proprietate particulară sau de stat din zona comunelor unde au loc activitățile.
Materialul lemnos obținut era vândut direct beneficiarilor, persoane fizice ce locuiesc în zonă, în special ca lemn de foc.

5 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul poliției. La percheziții participă și jandarmi.

Articolul precedentStrejnic/ Masină răsturnată, după ce a fost acroșată de un TIR, în apropierea Mănăstirii Turnu
Articolul următorMănăstirea Ghighiu, luată cu asalt de credincioși de Izvorul Tămăduirii!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.