Polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 11 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. 8 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției.

La această oră, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova efectuează 11 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Toate descinderile au loc în localități de pe raza județului.

Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele bănuite ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri din societăți comerciale situate într-un parc comercial din județul Prahova. Acestea constau în cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum și 2,5 tone de motorină.

Prejudiciul este estimat, la acest moment, la aproximativ 70.000 de lei.

Totodată, persoanele în cauză sunt bănuite și acte de proxenetism săvârșite pe raza județului, atât ”la stradă” căt și prin plasarea prostituatelor direct la clienți.

8 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții participă și jandarmi.

Articolul precedentDoi aleși locali din Prahova, luați în vizor de ANI, pentru avere nejustificată și incompatibilitate
Articolul următorCaz șocant la Ploiești! O elevă de la C. N. “Al. I. Cuza” ar fi încercat să-și omoare prietena
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.