Poliţişti din Prahova efectuează o percheziţie în localitatea Scorţeni, la persoane bănuite de furturi de componente de utilaje forestiere. Două persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La data de 12 iulie a.c., poliţişti din Prahova efectuează o percheziţie la locuinţa din Scorţeni a unor persoane bănuite de furturi de componente de utilaje forestiere.

Din cercetări au rezultat indicii că, în urma cu aproximativ o luna, cei în cauză ar fi comis 2 astfel de furturi în localitatea Valea Doftanei. Componentele sustrase erau ulterior folosite la un utilaj agricol (tractor)

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 7.000 de lei. Două persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri

Articolul precedentScandal în jurul organizării Festivalului ”Ploiești Târg Domnesc 2018″! Primarul Dobre, acuzat de abuz de putere şi trafic de influenţă
Articolul următorVedete audiate la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic și consum de droguri
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.