Trei percheziţii domiciliare au loc, marţi dimineaţa, în localitatea prahoveană Tîrgşoru Vechi, acolo unde sunt căutate trei persoane pentru a fi audiate într-un dosar de furt calificat. Percheziţiile sunt făcut de către poliţiştii din cadrul Secției Blejoi și de către jandarmi ai Grupării Mobile “Matei Basarab”.

IJP Prahova a anunţat că “în noaptea de 20/21 octombrie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială situată în comuna Târgșorul Vechi, sat Strejnicu, județul Prahova. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 7.200 lei. Trei persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri”.

Articolul precedentSute de articole contrafăcute, confiscate de polițiștii prahoveni. Au fost aplicate amenzi de peste 55.000 lei
Articolul următorVIDEO| Imagini de la perchezițiile din Prahova la persoane bănuite de infracțiunea de furt calificat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.