Peste 130 de poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare, în această dimineață, 27 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Omoruri și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale pun în aplicare, luni dimineață, 27 de mandate de percheziție, atât la domiciliile cât și la adresele folosite de suspecți pentru depozitarea țigaretelor provenite din contrabandă, a anunțat Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1.

Percheziţiile au loc atât în Capitală cât și în județele Ilfov, Giurgiu și Prahova.

Articolul precedentFemeie lovită de două mașini, pe DN 1, la Comarnic
Articolul următorRămân ploieștenii fără apă caldă? Noi discuții între primarul Dobre și reprezentanții Veolia Energie | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.