“Show-ul” pirotehnic pe care Peluza “Latină” l-a susţinut la meciul cu Energeticianul, din urmă cu două etape şi-a aflat “nota de plată” din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Astfel, Petrolul a primit, în ultima şedinţă a acestui for o sancţiune de 10.000 de lei, FRF nearătând indulgenţă faţă de cele petrecute, fanii aruncând fumigene şi torţe în teren, cu prilejul sărbătoririi a 15 ani de la înfiinţarea grupului de fani reunit sub numele de “KNOT”!

Comitetul de Urgență al FRF a modificat programului competițional al Ligii 2 și al Ligii 3. Astfel, partidele programate pentru Petrolul vor avea loc astfel (desigur, meciurile pot avea ore de desfăşurare diferite, funcţie de programul televizărilor):

– Etapa 29 programată inițial la data de 13 aprilie 2019, se va disputa la data de 10 aprilie 2019 (miercuri, Petrolul va primi vizita celor de la FC Argeş).
– Etapa 30 programată inițial la data de 17 aprilie 2019, se va disputa la data de 13 aprilie 2019 (sâmbătă, galben-albaştrii se vor deplasa la Oradea – Băile Felix, pentru meciul cu Luceafărul)
– Etapa 32 programată inițial sâmbătă, 27 aprilie 2019, se va disputa vineri, 26 aprilie 2019 (în Vinerea Mare, găzarii primesc vizita celor de la Daco-Getica).

Articolul precedentDescoperire surprinzătoare a arheologilor la Strejnic, în judeţul Prahova
Articolul următorPrimarul din Șotrile, acuzat de pornografie infantilă, a fost condamnat la închisoare cu suspendare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.