Ploieștean cercetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul: peste 67.000 de euro! Un ploieştean a intrat în mare necaz după ce a început „afacerile” cu un agent economic.

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind un bărbat de 51 de ani din municipiul Ploiești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Ploieștean cercetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul: peste 67.000 de euro!  Oamenii legii au descoperit în urma cercetărilor că bărbatul nu ar fi înregistrat în evidența contabilă mai multe facturi emise către un agent economic,  în valoare totală de 997.844 lei,- Scopul era unul clar. Acela de a diminua baza impozabilă pentru calculul impozitului pe profit datorat, respectiv cu scopul diminuării taxei pe valoare adăugată de plată la bugetul consolidat. Acesta ar fi creat bugetului consolidat al statului un prejudiciu în sumă de 321.885 lei

Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza, potrivit IJP Prahova.

Articolul precedentTransportul public din Ploiești, la un pas de a fi întrerupt. Sindicaliștii amenință cu GREVA
Articolul următorExistă soluții pentru gratuitatea pe transportul în comun în Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.