Tânără în vârstă de 19 ani din Ploieşti scoasă, inconştientă, din valurile Mării Negre la începutul lunii august a murit la spital.

Fata a fost scoasă din mare, inconştientă, pe plaja La Stuf din Vama Veche. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi o ambulanţă a SAJ Constanţa, iar medicii au reuşit să îi restabilească pulsul şi au transportat-o de urgenţă la spitalul din Mangalia, informează Ziua Constanţa. Din păcate, la cinci zile distanţă, fata s-a stins din viaţă.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, era studentă şi scriitoare, publicând nu cu mult timp în urmă primul său volum, intitulat “Spre Nord”.

Tânăra era nepoata jurnalistului Viorel Ilişoi, care a publicat un mesaj sfâşietor în urma tregediei: “Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viaţă, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat şi din noi”.

Articolul precedentPercheziții în Prahova la persoane bănuite de înșelăciune
Articolul următorVIDEO| Incendiu violent la o fermă din Prahova. Au ars 100 tone de baloți din paie
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.