Ploieșteanul  Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri,  în cabinetul Dăncilă, a stat aproximativ două ore la sediul Parchetului General, fiind audiat într-un dosar mai vechi.

Radu Oprea a venit însoțit de un avocat, iar la ieșire a refuzat să facă declarații.

Fostul prefect al județului Prahova și actual ministru PSD în guverul Dăncilă, Radu Oprea, apărea în dosarul 100/1/2016, alături de Mihai Ștefănescu, SC ICIM SA PLOIEŞTI – PRIN REPREZ HARPĂU VALENTINA, SC URBAN ELECTRIC SRL PLOIEŞTI – PRIN REPREZ HARPĂU VALENTINA, iar ca parte civilă Statul Român prin ANAF, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în urmă cu doi ani, mai exact în data de 5 ianuarie 2016.

Dosarul s-a oprit în procedura de cameră preliminară, fază în care inculpații, prin apărătorii lor, au dreptul să conteste elemente care țin de probatoriu.

La termenul din data de 26 februarie 2016, instanța penală a ÎCCJ a admis în parte cererile și excepțiile formulate de inculpaţi, solicitând precizări din partea procurorului de caz.

 

Articolul precedentMustang Fest, pentru prima oară, la Sinaia
Articolul următorVIDEO Percheziții la scandalagii din Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.