Șoferul care a fugit de polițiști, fiind urmărit pe străzile din Ploiești, a fost reținut pentru 24 de ore!

Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele agenților de la Poliția Rutieră, continuându-și drumul. A urmat o urmărire ca în filme pe străzile din Ploiești, iar autoturismul a lovit două mașini parcate regulamentar. Ocupanții mașinii au coborât și au fugit pe jos de la locul accidentului

Aventura nu s-a terminat aici, iar la  sediul Poliției s-a prezentat o femeie, care a susținut că ea a condus autoturismul. După ore întregi de audieri, polițiștii au identificat șoferul și l-au reținut pentru 24 de ore.  Cel care fusese fugărit de polițiști erau soțul femeii!

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului implicat în eveniment s-ar fi aflat un ploieștean în vârstă de 40 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, a precizat IPJ Prahova.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere legală.

Articolul precedentTânără ploieșteancă dată dispărută de familie!
Articolul următorPeste 500 de condamnați eliberați în urma recursului compensatoriu au recidivat în ultimii doi ani
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.