Un bărbat față de care a fost emis, luna trecută, ordin de protecție, a ajuns după gratii, întrucât a ignorat restricțiile și a mers să discute cu fosta iubită.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, acum două zile, de o femeie, că sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, la ușa apartamentului său s-a prezentat fostul concubin, solicitându-i să-i vorbească.

“În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, în luna august, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție, prin care este obligat, pentru o perioadă de șase luni, de la data emiterii ordinului, la păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri, față de concubina sa și față de locuința acesteia. Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore”, a anunțat, inițial, IJP Prahova.

Ulterior, față de individ a fost dispusă arestarea preventivă, pentru 30 de zile, pentru nerespectarea ordinului de protecție, au informat, astăzi, reprezentanții Poliției Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCINE este omul din umbra lui Klaus Iohannis – Dezvăluiri INCENDIARE la Culisele statului paralel
Articolul următorJoi ora 21:00 – Liderul PSD, Marcel Ciolacu, vine la Legile Puterii, cu Alexandra Păcuraru