Mii de ploieșteni au fost afectați, joi după amiază, de o avarie majoră a Electrica. Pana de curent electric a afectat atât consumatorii casnici, cât și instituții publice și agenți economici.

Curentul electric a fost întrerupt în mai multe zone ale Ploieștiului, fiind afectată zona centrală, dar și cartierele Malu Roșu, Vest, Mitică Apostol, conform Dispeceratului Primăriei Ploiești. Nici locuitorii din satul Strejnicu nu au avut curent electric, fiind afectați de aceeași avarie.

Printre instituțiile afectate s-a numărat și Primăria Ploiești. În centrul Ploieștiului bancomatele nu au funcționat, iar magazinele care nu aveau generatoare s-au închis. Hipermarketurile din zona de Vest a municipiului Ploiești au funcționat cu ajutorul generatoarelor proprii.

Se pare că avaria s-a produs la o stație de transformare a celor de la Electrica.

În jurul orelor 17.30, furnizarea curentului electric a revenit la normal în toate zonele afectate. Pana de curent a durat aproximativ trei ore.

Articolul precedentPercheziții în Ploiești la o persoană bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate
Articolul următorUn constănțean, dat în urmărire generală, depistat la Valea Doftanei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.