Răzvan Enescu este candidatul Plus Prahova la fotoliul de primar al municipiului Ploiești la alegerile din 2020.

„Am un program coerent, am un program realizabil și vreau să-l implementez”, a susținut viitorul candidat. Răzvan Enescu are 35 de ani şi este de profesie arhitect.

Programul se numește „Schimbăm Ploieștiul acum!”. „Este un program deschis. În viitorul apropiat o să lansăm o platformă, prin care toți cetățenii, nu contează în ce domeniu activează, se pot implica (…) Am identificat niște probleme, dar am găsit și soluții la acele probleme și cel mai important lucru este că am găsit sursă de finanțare sau metode de implementare”, a precizat Enescu, cu privire la programul privind dezvoltarea orașului.

Decizia finala cu privire la viitorul candidat se va lua însă în cadrul Alianței USR – Plus, în baza unei selecții interne. Cele două formațiuni vor avea un candidat și liste comune la alegerile locale din 2020.

Articolul precedentVioara lui George Enescu pe scena Filarmonicii din Ploieşti
Articolul următorLucrări pe DN1, pe Centura de Vest a Ploieşti
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.