Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției
Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției

UPDATE

”Din primele cercetĂri se pare ca polițista locală, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. S-a apropiat de conducătorul autoturismului solicitând acestuia să prezinte documentele, bărbatul a refuzat, s-a urcat în autoturism și a plecat de la fata locului. Colegul polițstei locale este cel care a apelat 112 spunând ca agenta a fost lovită de autoturismul în cauza. Polițista locală a făcut un atac de panică, acuză dureri în zona șoldului și a fost transportată la Spitalul Județean Ploiesti”, susțin reprezentanții IJP Prahova.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O polițistă locală a fost lovită  vineri de un autoturism pe strada Veronica Micle din Ploiești! Potrivit IJP Prahova, șoferul mașinii care a lovit-o a fugit de la locul accidentului. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, polițista locală  a suferit un traumatism la coapsa dreaptă, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Poliția Locală Ploiești confirmă că șoferul care a dat cu mașina peste polițista locală era oprit neregulamentar pe trecerea pentru pietoni. În momentul în care polițista locală a vrut să-l atenționeze că este oprit neregulamentar, acesta a pornit mașina și a plecat în trombă lovind-o se pare intenționat pe femeie.

Articolul precedentVIDEO Gripa a ajuns în grădinițele din Ploiești
Articolul următorCod portocaliu de vreme severă imediată în Prahova! Depuneri semnificative de polei.