Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina efectuează șase percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de furt calificat. Două mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Câmpina efectuează șase percheziții la locuințele unor persoane din municipiul Brăila, județ Brăila, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna august 2019, persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin escaladare și prin efracție în incinta a două societăți comerciale de pe raza municipiului Câmpina, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum materiale feroase, unelte, scule electrice (picamer, flex) etc.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat, până la acest moment, la 21.900 de lei.

Două persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile beneficiază și de suportul tehnic al polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale- I.J.P.Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și I.P.J. Brăila.

Articolul precedentPercheziţii în Ploieşti la persoane suspecte de furt calificat
Articolul următorBătrână salvată de salvamontiști după ce a leșinat în timp ce încerca să urce la Vârful Omu
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.