Declarații incendiare ale fostului premier Victor Ponta la Ploiești. Prezent la o întrunire a membrilor și simpatizanților Pro România din Prahova, Ponta nu a ratat ocazia de a ataca DNA Ploiești afirmând că „e o ruşine pentru România” tot ceea ce s-a întâmplat la Ploiești

Victor Ponta a afirmat că la DNA Ploiești era un grup infracțional care “a fost destructurat în primul rând prin acţiunea unor oameni din mass-media”.

“Dragnea n-a făcut nimic. Nu ştiu dacă remarcaţi, dar toţi am fost cercetaţi şi inculpaţi la Ploieşti, mai puţin Dragnea. Nu e o întâmplare. Doamna Kovesi domnul Marius Iacob, care păstoreau DNA Ploieşti, l-au protejat pe Dragnea. Restul toţi am avut dosare la Ploieşti, Dragnea niciunul. Nici nu cred că a fost chemat vreodată, dacă nu mă înşel. Nu ştie unde e sediul, eu îl ştiu, l-am tot văzut de zece ori” a mai afirmat fostul premier.

Ponta a spus că a fost șocat de comportamentul procurorului Mircea Negulescu,

“Am fost șocat prima oară când m-am întâlnit cu Portocală. Am fost procuror, m-am întâlnit cu infractori… Dar modul de a se comporta a lui Mircea Negulescu era clar cel al unui infractor. Nu poți ca procuror să ai o asemenea atitudine”, a mai spus Ponta.

„Este o ruşine pentru ideea de justiţie din România. Am fost procuror, eu cred că există abuzuri în fiecare sistem, părţi rele pe care trebuie să le vindeci. În medicină, în educaţie sunt medici, profesori răi. Nu distrugi sistemul. Nu închizi toate şcolile pentru că doi profesori sunt răi, nu închizi toate spitalele pentru că trei medici greşesc. Nu distrugi ideea de instituţie anticorupţie pentru că Portocală, Onea şi ceilaţi într-adevăr au comis abuzuri. Îi sancţionezi pe respectivii drastic, n-au păţit deocamdată, nimic, fie vorba între noi, după care laşi sistemul să funcţioneze” a mai spus Ponta.

Articolul precedentVictor Ponta: În 2019 este cea mai gravă corupție din 1995 încoace! Acum se fură cu ordonanța de urgență, cu Hotărârea de Guvern și cu decizii ale miniștrilor | VIDEO
Articolul următorComisarul european Corina Crețu, candidat la președinția României
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.