Comisarii Gărzii de Mediu Prahova au sancţionat cu aplicat o amendă de 15.000 lei unui operator economic din Ploieşti cu activitatea de recuperare materiale reciclabile sortate. Sancţiunea a fost dată pentru disconfortul creat de degajările dense de fum în atmosferă, surprinse din curtea amplasamentului acestuia.

La verificarea în teren, comisarii au constatat faptul că aprinderea deşeurilor de pe amplasament a avut loc din cauza scânteilor provenite de la tăierea unor profile de aluminiu cu aparatul oxigaz, ceea ce a condus la producerea incendiului şi la degajări de fum în atmosferă.
Pentru evitarea producerii unor astfel de incidente, comisarii de mediu au dispus în sarcina agentului economic măsuri de instruire a lucrătorilor.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBărbaţi reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau produse petroliere dintr-o autocisternă
Articolul următorDirectoarea unei creșe și patru educatoare sunt acuzate că au furat din mâncarea copiilor. Acestea au fost reținute de procurori