Un bărbat de 53 de ani, din Ploiești, a ajuns după gratii, în weekend, fiindcă și-a agresat concubina, provocându-i o rană în zona capului.

Disputal dintre cei doi ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool. Individul este anchetat pentru violență în familie, iar împotriva sa a fost emis și un ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost alertați sâmbătă, în jurul orei 20:00, de către o femeie în vârstă de 52 de ani din municipiu, despre faptul că ar fi fost agresată de concubinul ei în vârstă de 53 de ani, cu același domiciliu.

“În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se că între cei doi a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, care ulterior a degenerat.

Femeia ar fi fost agresată de bărbat, provocându-i o rană la nivelul capului, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, în acest context fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului prin care este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri de femeie, precum și fața de locuința acesteia din municipiu”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Ploieșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentDosare penale în Prahova pentru mai mulţi şoferi care au condus sub influenţa alcoolului
Articolul următorDoi șoferi beți depistați de polițiști, în Prahova, după ce au provocat accidente rutiere