Un tânăr din Bănești este cercetat penal după ce, ieri după-amiază, a fost prins conducând drogat. Mai mult, polițiștii au constatat că acesta nu era la prima abatere, întrucât avea permisul reținut deja, pentru fapte anterioare.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost tras pe dreapta joi, în jurul orei 14.00, pe DJ 100D. Întrucât conducătorul auto avea un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care, potrivit Poliției, a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

“Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere cu restricții – suspendat.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, au menționat reprezentanții IJP Prahova. 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPolițele RCA Euroins vor mai fi valabile doar 90 de zile, începând de astăzi. Decizia Tribunalului este executorie
Articolul următorExamenele orale de la Bacalaureat 2023 nu se vor mai susține!