Polițiștii câmpineni au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Provița de Jos, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Conform IPJ Prahova, în dimineața zilei de vineri 28 octombrie a.c., în jurul orei 09:00, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiu, a sesizat organelor de poliție faptul că i-ar fi fost sustrase din borsetă telefonul mobil și suma de 100 de lei.

În baza sesizării au fost efectuate verificări. S-a stabilit faptul că după ce a făcut mai multe cumpăraturi dintr-un supermarket din municipiu, bărbatul și-ar fi uitat borseta ce conținea mai multe bunuri în căruciorul de cumpărături, părăsind supermarketul.

În urma cercetărilor, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat din municipiul Câmpina, cel care, a anunțat paznicul societății că a găsit o borsetă în parcarea supermarket-ului, într-un cărucior de cumpărături. 

Bunurile sustrase au fost identificate și predate persoanei vătămate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentTurist căzut într-o prăpastie pe Jepii Mici, recuperat de salvamontiştii prahoveni
Articolul următorProgramul ”Masa caldă” pentru elevi – 15 lei/zi este suma alocată fiecărui școlar