La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție rurală Valea Doftanei, în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea a 5 persoane bănuite de furt calificat.

În fapt la data de 8 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din comuna Provița de Jos, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuința sa, 4 anvelope de iarnă, 2 televizoare, un laptop, trei covoare și o borsetă. Prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.000 de lei.

Cele 5 persoane bănuite au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii acestora. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate persoanei vătămate.

În urma analizării materialului probator, față de cei 5 tineri, cu vârstele cuprinse între 19 și 23 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Provița de Jos sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și de furt calificat.

Sursa: Realitatea de Prahova