Polițiștii locali din Ploiești au derulat, luni dimineață, o acțiune de câteva ore care a vizat legalitatea desfășurării transportului rutier public de mărfuri și persoane pe raza municipiului. Au avut loc controale pe Șoseaua Vestului, pe Bd. București și pe str. Ștrandului, Depoului și Găgeni.

„În urma celor 189 de controale au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.750 lei, conducătorilor auto care nu au respectat legislația referitoare la circulația cu autovehicule având masa maximă mai mare de 3,5 tone, precum și a celei privind transportul de persoane cu microbuze/autobuze fără autorizație de acces, utilizarea altor terminale, circulația pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de municipalitate – conform H.C.L. nr. 228/2006 și H.C.L. nr. 131/2011”, au informat reprezentanții PL Ploiești.

“Totodată, pe  strada Gh. Gr. Cantacuzino, în zona fabricilor Coca Cola și Bergenbier, polițiștii locali în colaborare cu lucrătorii S.C. S.G.U. au luat măsura blocării roților în cazul a două tiruri oprite neregulamentar. În aceeași zonă, au mai fost blocate roțile a șase autovehicule oprite neregulamentar pe banda de circulație și s-a dispus ridicarea a două autoturisme”, au adăugat aceștia, în cadrul unei informări transmise în cursul zilei de luni.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCseke Attila: Până în prezent, am semnat peste 3.000 de contracte de finanţare prin PNRR
Articolul următorMai multe dosare penale deschise în Prahova pentru infracțiuni rutiere