Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au prins un bărbat de 35 de ani, din Târgşorul Vechi, imediat după ce ar fi furat o sumă de bani dintr-un magazin alimentar din Ploieşti.

Pe 19/20 noiembrie, În jurul orei 01:30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Ploiești, poliţiştii au auzit o alarmă de siguranță declanșată la un magazin alimentar. Apropiindu-se, au observant că geamul de la ghișeul pentru vânzare este spart, motiv pentru care au făcut verificări în apropierea societății comerciale, ocazie cu care au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vâsrtă de 35 de ani, din comuna Târgșorul Vechi.

Cu ocazia identificării, asupra sa a fost găsită suma de 300 de lei. Totodată, au observat că bărbatul prezenta o tăietură la mână, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infrcațiunii de furt calificat.

Sursa: Realitatea de Prahova