Restricțiile pe podul de pe DN1, de la Azuga au fost ridicate, după ce lucrările au fost finalizate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat imagini cu podul de la Azuga. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, localitatea Azuga, județul Prahova, circulația rutieră desfășurându-se în condiții normale.

„Circulația vehiculelor rutiere între Ploiești și Brașov se va desfășura pe DN1, conform reglementărilor legale în vigoare (O.M.T. – M.A.I. nr. 647 – 127/2016 privind introducerea restricției de circulație pentru vehiculele rutiere cu mtma ≥ 7,50 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane pe DN1 (E60), sectorul București-Ploiești-Brașov și O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare)”, a precizat CNAIR.

Reamintim faptul că CNAIR a anunțat instituirea de restricții pe podul de la Azuga încă din luna mai, la acea dată precizând că lucrările ar urma să se finalizeze la data de 15 decembrie 2021. Lucrările au fost finalizate cu aproape două luni mai devreme.

Sursa: Realitatea de Prahova