Un tânăr de 29 de ani, din Boldești-Scăeni, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi autorul unui furt care a avut loc în oraș, în noaptea de 8 spre 9 februarie. Bărbatul ar fi sustras, dintr-o magazie, mai multe scule electrice, acestea fiind găsite, de altfel, la domiciliul individului, în timpul unei percheziții care a avut loc ieri.

“La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au identificat și depistat un bărbat din oraș, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, angajat al unei societăți de construcții despre faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o magazie, mai multe scule electrice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de de 29 de ani, din oraș.

În vederea administrării probatoriului, ieri, 23 februarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și sculele electrice reclamate ca fiind sustrase”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Valoarea totală a prejudiciului este de 15.000 de lei, acesta fiind recuperat, în totalitate, prin predarea bunurilor găsite, persoanei vătămate.

După audieri, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCNAIR lansează licitații pentru studii de fezabilitate, în vederea lărgirii unor porțiuni din A1, A2 și A3
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET