Un accident soldat cu pagube materiale a avut loc duminică seară, pe Calea Mogoșoaiei, în comuna Valea Doftanei.

În eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicletă neînmatriculată care era condusă de un tânăr fără permis.

“În jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ar fi fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Calea Mogoșoaiei, cu un motociclist al cărui autovehicul nu era înmatriculat.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Doftanei care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că motocicleta în cauză nu este înmatriculată”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Acesta este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAccident rutier pe DN1, la Posada. O persoană a rămas încarcerată
Articolul următorCe sume pot fi plătite cu cardul de energie. Schimbări în legislație