Sâmbătă, 21 ianuarie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au furat pește dintr-o baltă și apoi au fugit cu mașina.

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați de către directorul unei amenajări piscicole din comuna Fulga, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras pește din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliați în comuna Fulga.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de pește, care a fost ridicată și predată directorului societății.

Din verificări, s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peștele în cauză pe raza mai multor comune din apropierea orașului Mizil.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentNoi dezvăluiri despre Ion Țiriac și implicarea sa în privatizarea frauduloasă a Petrom
Articolul următorINFOTRAFIC: Avertizare de ceață densă pe DN1, în Prahova