Premierul României, Florin Cîţu, se află marţi la Sinaia, unde semnează contractul de finanţare pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul Orăşenesc, în timp ce ministrul Muncii, Raluca Turcan, face o vizită oficială în Ploieşti, pentru discuţii cu doi investitori importanţi şi cu reprezentanţii instituțiilor deconcentrate.

Florin Cîţu a semnat contractul de finanţare prin Compania Naţională de Investiţii a lucrărilor rămase pentru finalizarea Spitalului Orăşenesc Sinaia, anunţând că termenul-limită asumat de constructor este la finele anului 2022. Cu aceeaşi ocazie, primul-ministru a anunţat că Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi semnat luni la Bucureşti şi va include finanţări europene pentru mai multe proiecte de construire de spitale, cu perspectiva ca primele fonduri să sosească la începutul lui decembrie.

La rândul său, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, face marți o vizită oficială în Prahova, la invitaţia Consiliului Judeţean. Programul oficial include vizite la două companii cu investiţii importante în Ploieşti, dar şi o întâlnire cu structurile deconcentrate din subordinea Ministerului, potrivit anunţului transmis de Consiliul Judeţean Prahova.

Totodată, în intervalul 11:00 – 13:10, programul include o vizită la SC Coca-Cola HBC Ploiești SRL, iar în intervalul 16:30 – 17:30 este programată o altă vizită la SC Adient Automotive România SRL.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedent25 septembrie, ziua ADEVĂRULUI în Partidul Național Liberal!
Articolul următorIncendiu la instalația de cocsare de la Petrotel-Lukoil!