O nouă reuniune hipică va avea loc, sâmbătă, pe Hipodromul Ploieşti. Principala cursă va fi Premiul de Toamnă.

Sâmbătă, începând cu ora 10.30, va fi o reuniune în cadrul căreia principala cursă va fi Premiul de Toamnă, o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pentru care au fost înscrişi nouă trăpaşi. Main event-ul zilei este programat la ora 11.45, dar reuniunea va debuta la ora 10.30, cu Premiul Romina, după care vor urma Premiul Răsunet – Fortuna Bronze (10.55) şi Premiul Recrut – Fortuna Silver (11.20). Ziua hipică va fi închisă, la ora 12.10, de Premiul Rebela.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Articolul precedentAccident în zona Lămâiţa din Ploieşti. Femei lovită pe trecerea de pietoni
Articolul următorTrei persoane rănite într-un accident produs pe DN1. Trafic restricționat pe sensul Brașov-Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.