Președintele secției de votare nr. 66 din Ploiești (organizată la Școala Gimnazială “Radu Stanian”) a fost înlocuit pentru că acesta nu s-a putut prezenta la instruire, împuternicind-o pe mama lui să participe la această etapă. Cazul a ieșit la iveală după ce bărbatul a contestat înlocuirea sa la Biroul Electoral Județean, care i-a respins sesizarea.

“Contestatarul a invocat faptul că nu s-a putut prezenta personal la instruire și la preluarea telefonului pentru secție și a împuternicit-o pe mama lui. Ulterior a fost sunat pentru a i se comunica înlocuirea și a restituit materialele. Examinând contestația, în urma votului liber exprimat unanim în cadrul Biroului Electoral Județean nr. 31 Prahova, se va aprecia ca neîntemeiată contestația, reținând că absența petentului de la instruirea și predarea telefonului de la STS poate di apreciată refuz de a desfășura activitatea ca președinte al secției de votare nr. 66 din Ploiești”, se arată în hotărârea pronunțată de BEJ Prahova.

Articolul precedentProgram-pilot lansat de preşedintele FRG, fosta campioană Andreea Răducanu la Ploiești: Hai cu noi în ţara campionilor!
Articolul următorBărbat în vârstă de 35 de ani, decedat într-un accident la Florești, în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.