Sorin Popa, primarul orașului Comarnic, a decis să introducă viniete pentru autoturismele înmatriculate în București și Ilfov. Edilul susține că va urma și el exemplul primarului Capitalei și că îi va taxa pe șoferii bucureșteni.

Popa  susține că localitatea pe care o conduce este cea mai afectată de pe Valea Prahovei în ce privește traficul de mașini din weekend.

Totodată, acesta precizează că, din cauza blocajelor în circulație, care au devenit deja o normalitate, locuitorii de aici au ajuns să respire doar gaze de eșapament.

Comărnicenii se plâng, de foarte multă vreme, că nu mai pot respira din cauza poluării cauzate de autoturismele care tranzitează orașul, cele mai multe fiind din București și Ilfov.

”Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic pentru ph-online.ro

Pe lângă poluarea masivă cauzată de gazele de eșapament ale mașinilor blocate în trafic, locuitorii din Comarnic se confruntă și cu dificultatea de a traversa strada principală, pericolul de a fi călcat de mașini fiind iminent.

Articolul precedentVIDEO| Peste 30 de elevi, salvaţi de salvamontiştii din Buşteni, după ce s-au aventurat pe un traseu extrem de dificil
Articolul următorSpargere la un post de poliție din Prahova. Au fost furate probe informatice