Ministerul Educaţiei vrea să renunţe la palatele copiilor şi cluburile sportive şcolare, iar în Ploieşti cele două structuri ar putea fi preluate de Primărie, un proiect în acest sens urmând să fie discutat miercuri în Consiliul Local.

În cazul CSS, autorităţile doresc o “înglobare” a lui în cadrul Clubului Sportiv Municipal.

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a forului legislativ ploieştean figurează un proiect de hotărâre privind preluarea Palatului Copiilor, care funcţionează în vest oraşului, la fosta Şcoală 20, şi a Clubului Sportiv Municipal. În documentaţie se arată că Ministerul Educaţiei a propus această mutare, existând, implicit, şi acordul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, spune că, în cazul în care va fi aprobată de consilieri, preluarea va viza atât clădirile respective, cât şi finanţarea activităţilor la care participă copiii înscrişi. “Cred că ar fi un lucru foarte bun ca Clubul Sportiv Şcolar şi Clubul Sportiv Municipal să fuzioneze. Eu susţin acest proiect, sper să fie aprobat de Consiliul Local”, a declarat viceprimarul Ploieştiului, înainte de şedinţa de miercuri.

Articolul precedentAdministratorii groapei Glina și-au creat un grup de susținere locală ca să obțină despăgubiri de la stat
Articolul următorAccident pe DN 1 A, la Blejoi. Un tir încărcat cu ciment a lovit un autoturism
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.