După scandalul care a zguduit CSM Ploiești, Primarul Adrian Florin Dobre a semnat încetarea contractului de muncă al directorului Cristian Nica.

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a dispus înființarea unei Comisii de cercetare a directorului Club Sportiv Municipal ( nr. CSM) Ploieșt, Cristi Nica și apoi a hotărât încetarea contractului de muncă al acestuia, în urma scandalurilor publice repetate de la nivelul conducerii instituției respective.

“CSM Ploiești este o organizație prost manageriată, în care conducerea numită politic cu sprijinul majorității PSD – ALDE din Consiliul Local toacă sume colosale de bani fără rezultate manageriale deosebite. Dincolo de asta, este o chestiune de legalitate și de normalitate. În ultimele două luni au fost două scandaluri majore care au zguduit CSM-ul. Când l-am întrebat pe domnul Nica despre toate aceste nereguli majore a intrat imediat în concediu”, a declarat primarul Adrian Dobre.
CSM Ploiești este o instituție care a beneficiat de sume consistente din Bugetul municipal direcționate de majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local. Bugetul anual al instituției votat la începutul anului a fost în cuantum de 13.000.000 lei. Chiar la ultima rectificare bugetară, în condițiile în care se știa despre această analiză solicitată de primarul Ploieștiului, majoritatea din Consiliu a acordat sume suplimentare de bani acestei instituții.
„Cu părere de rău și cu mare responsabilitate, afirm că CSM riscă să devină un sat de vacanță unde își trimit PSD-iştii toți sinecuriștii lipsiți de merite profesionale. Acest modus operandi nu se petrece doar la CSM Ploiești, ci și în alte instituții controlate de Consiliul Local”, a afirmat mai afirmat edilul.

Reamintim faptul că, la sfârșitul lunii septembrie, o fetiță de 13 ani legitimată la CSM Ploiești a acuzat faptul că a fost agresată sexual șiamenințată de asistentul medical al clubului.

„Nica ar fi trebuit să plece singur când s-a aflat că există suspiciuni de orice agresiune la CSM. La fel cum ar fi trebuit să-l suspende imediat pe asistentul medical cu pricina. El a preferat însă susținerea viceprimarul Cristian Ganea. Demiterea directorului este un act de normalitate, în actuala situație, a concluzionat primarul Adrian Dobre.

Articolul precedentVIDEO Femeie în vârstă de 64 de ani rănită pe Jepii Mari
Articolul următorSute de articole contrafăcute, confiscate de polițiștii prahoveni. Au fost aplicate amenzi de peste 55.000 lei