Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a reacționat după ce Veolia a anunțat că nu va mai finanța Petrolul Ploiești.

Edilul șef al orașului a susținut faptul că unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la un acord privind prelungirea contractului de termoficare a fost și sprijinul financiar acordat clubului de fotbal ploieștean.

”Tocmai am aflat că Veolia a declarat că își retrage sprijinul financiar acordat echipei Petrolul Ploiești. Deși unul dintre motivele pentru care am continuat negocierile cu Veolia și am încheiat contractul cu ei a fost și susținerea echipei Petrolul, constat acum că Veolia dorește să se retragă. Interesul nostru pentru prelungirea contractului a luat în calcul și susținerea echipei de fotbal. Voi solicita conducerii companiei Veolia, domnului Mădălin Mihailovici, o întâlnire imediată pe acestă temă. Am convingerea că, pentru o echipă ca Petrolul, vom găsi soluții și sprijinul necesar să continuăm acest proiect frumos”, a scris primarul Dobre pe pagina personală de Facebook.