OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dan Boștină, edilul comunei prahovene Salcia s-a aflat în stare de incompatibilitate “în mandatul 2012 – 2016 a exercitat simultan funcția de primar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale cu Clasele I – VIII Salcia, județul Prahova, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, potrivit unui comunicat transmis de ANI.

Documentul menționează că Dan Boștină ar fi depus un punct de vedere, la dosarul de evaluare, în exercitarea dreptului la apărare.

Potrivit legii, funcţia de primar este incompatibilă cu exercitarea funcţiei de preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie ori cenzor sau orice funcţie de conducere ori de execuţie la societăţile comerciale, inclusiv băncile sau alte instituţii de credit, societăţile de asigurare şi cele financiare, la regiile autonome de interes naţional sau local, la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la instituţiile publice.

Articolul precedentFemeie lovită pe trecerea de pietoni la Bucov, pe DN1B
Articolul următorDouă autoturisme implicate într-un accident pe DN72, la Stoenești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.