Atribuțiile celor doi viceprimari ai Ploieștiului au fost, din nou, modificate de către primarul Adrian Dobre

Astfel, viceprimarul Cristian Ganea a rămas fără Direcţia de Relaţii Internaţionale şi Regia Autonomă de Servicii Publice. Trebuie însă să se ocupe de  coordonarea activităţii de la SGU

De asemenea, viceprimarului George Pană i-a fost luată din atribuţie coordonarea Direcţiei Economice. Această direcţie se va afla de acum sub conducerea directă a primarului Adrian Dobre.

Astfel, viceprimarul Ganea rămâne cu atribuţii de coordonare în privinţa SGU, CSM; Parcul „Constantin Stere“; Administraţia Serviciilor Sociale (ASSC); Teatrul „Toma Caragiu“ şi Direcţia Tehnic Investiţii.

Viceprimarul George Pană rămâne cu atribuţii de coordonare în privinţa: SC Hale şi Pieţe SA; Casa de Cultură I.L. Caragiale; Filarmonica „Paul Constantinescu“; Serviciul de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP); Direcţia Patrimoniu şi Serviciul Informatică.

 

Articolul precedentFOTO| Aurel Vlaicu, comemorat la Băneşti. “Este important să ne amintim de elitele româneşti”
Articolul următorÎncepe noua stagiune a Teatrului Toma Caragiu Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.