Pământul a luat-o la vale în mai multe localităţi din Prahova din cauza ploilor abundente din ultima perioadă.

Astfel, mai multe drumuri aflate în zona de deal au fost blocate parţial sau total din cauza alunecărilor de teren şi a aluviunilor aduse pe carosabil.
Autorităţile au intervenit de urgenţă, iar Consiliul Judeţean Prahova anunţă că la Bertea şi Jugureni, unde fuseseră cele mai mari probleme din punct de vedere rutier, se poate circula în siguranţă în acest moment.
Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii executivului prahovean, în ultimele zile s-a lucrat intens pe DJ 101T şi DJ 100H, drumuri care erau blocate în mai multe puncte.
În primul caz, este vorba despre şoseaua care asigură legătura între Bertea şi satul Lutu Roşu, una cunoscută, din cauza reliefului, pentru desele probleme produse din cauza alunecărilor de teren.
Pentru câteva zile, locuitorii din Lutu Roşu rămăseseră izolaţi, accesul asigurându-se doar pentru pietoni şi oricum cu mare dificultate.
Au fost alunecări de teren în trei puncte, pe acest traseu, drumul fiind blocat de aluviuni.Totodată, mai multe podeţe fiind avariate grav.
În urma lucrărilor de urgenţă comandate, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova anunţă că în zonă s-a reluat circulaţia rutieră în condiţii normale.

FOTO cu caracter ilustrativ

Articolul precedentMarius Stan, noul președinte al Petrolului Ploiești. Schimbări pe banca tehnică a Lupilor
Articolul următorSecţie nouă pentru Spitalul Urlaţi, cu salină artificială inclusă