Terenul pe care Petrotel-Lukoil s-a oferit să-l doneze cu mult timp în urmă administrației locale, pentru lucrări la canalizare care ar putea rezolva situația gravă în care se află locuitorii din Colonia Teleajen, ar putea intra în patrimoniul municipalității.

Ploieștenii care locuiesc în acea zonă aflată la marginea orașului au reclamat de ani buni faptul că, din cauza canalizării subdimensionate, locuințele le sunt inundate cu dejecții.

Astfel, un prim pas pentre a rezolva problema locuitorilor din Colonia Teleajen  se va face peste două zile, atunci cân în dezbatere, în Consiliul Local Ploiești, se va afla proiectul care prevede că se “acceptă donația din partea SC Petrotel-Lukoil SA către municipiul Ploiești a imobilului-teren cu numărul cadastral 137692 în suprafață de 3.167 mp, situat în Colonia Teleajen, cu valoarea contabilă de 73.325,19 lei la 30.06.2018, identificat în «Promisiunea unilaterală de donație» autentificată cu nr. 912/02.03.2018 (…) și Extrasul de Carte Funciară”.

Vă reamintim  faptul că, în urmă cu două săptămâni, primarul Adrian Dobre a anunțat că municipalitatea și UAP Prahova au convenit asupra alcătuirii unei echipe care să se ocupe de problema canalizării din Colonia Teleajen. Pentru soluționarea problemelor pe termen lung, edilul anunța că va fi încheiat un protocol cu comuna Berceni, prin care sistemul de canalizare să fie legat de stația de epurare.

 

Articolul precedent12 ani de închisoare pentru adolescentul din Bucov care și-a ucis partenerul de furturi
Articolul următorUn bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de tren la Ploiești!