trasee deviate
autobuz

200 de persoane, salariaţii ai TCE Ploieşti, vor participa vineri la un marş pe traseul Primăria Ploiești – Prefectura Prahova

Sindicaliştii de la TCE Ploieşti se pregătesc de proteste.  Sindicatul Liber al Transportatorilor Profesioniști Ploiești a depus o cerere la Comisia de avizare a adunărilor publice Ploiești.

Sindicaliştii solicită, ca vineri, 18 octombrie, în intervalul 13.00 – 15.00, să organizeze un marș pe traseul Primăria Ploiești – Prefectura Prahova, acțiune la care vor participa aproximativ 200 de persoane.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi, printre altele, de faptul că salariile angajaților se acordă cu mari întârzieri, chiar și de două săptămâni, dar și de nerespectarea normelor de securitate în munca, de modificarea organigramei, precum și de creşterile salariale acordate doar pentru anumiți angajați.

Articolul precedentTânărul prahovean care și-a înjunghat părinții a fost internat la Voila
Articolul următorUSR Prahova, primul partid care îşi anunţă oficial candidatul la Primăria Ploieşti
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.