Protest antipoluare la Ploieşti. Participanţii se vor deplasa cu maşinil în jurul agenţilor economci puternic poluanţi din oraş.

Organizatorii acțiunii au anunţat că se vor deplasa cu autovehiculele pe lângă sediile agenților economici din municipiu care prin activitatea desfășurată afectează mediul înconjurător.

Protestul, intitulat „ANTIincompetență”, organizat de Asociația Stop Poluării Orașului Ploiești, este programat să aibă loc duminică, începând cu ora 13.00. Punctul de întâlnire este la Sala Sporturilor din Ploiești.

Potrivit solicitării, organizatorii au anunțat că la protest vor participa 30 de autovehicule, care se vor deplasa pe un traseu bine stabilit.

„Deoarece protestul ANTIincompetenta se desfășoară în autovehicule, trecerea prin fata intreprinderilor grav poluatoare nu este ilegală, deoarece nu coboram și nu staționam în fața acestora”, au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook „Stop poluării orașului Ploiești”.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Circulație îngreunată din cauza ceții, pe mai multe drumuri naționale
Articolul următorFii splendidă de Revelion cu Lovely!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.