Raed Arafat – secretar de stat în Ministerul de Interne a recomandat românilor, luni, să aibă în case stocuri pentru dezastre naturale, așa cum a mai spus și cu alte ocazii. Acesta a menționat că în prezent nu se pune problema unui război în România şi nu are sens că cădem pradă dezinformărilor.

„La acest moment, stocurile obișnuite pe care noi le-am recomandat altă dată pentru dezastre naturale rămân valabile. Pentru cutremur sau cum am recomandat pe tot parcursul anului”, a spus, luni, Raed Arafat.

„La acest moment, să spunem ca să meargă lumea să se pregătească de război cred că asta a fost explicat şi altă dată… suntem o ţară membră NATO, ideea de a avea război pe teritoriul României la acest moment nu cred că o pune cineva pe masă.

Deci nu are rost să inducem panică, aşa cum a fost în ultima perioadă. A venit ştirea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul. Din fericire, acolo informațiile au venit rapid şi oamenii nu au picat pradă acestei dezinformări”, a mai spus Raed Arafat.

Articolul precedentTot mai mulți români apelează la credite online până la următorul salariu. Află de ce și ce se întâmplă pe piața creditelor online
Articolul următorAleșii locali, acces la informații clasificate